Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotantotietojen hallinta

PDO = tuotantotietojen hallinta
(Production Data Organization)PDO = tuotantotietojen hallinta (Production Data Organization)

EXAPTpdo on modulaarinen ohjelmistokonaisuus, josta löytyy tuki kaikkien tuotantotietojen hallinnalle. EXAPTpdo:n joustavaan tietopankkiin voidaan tallettaa kiinteiden esinetietojen (työkaluosat, -osakokoonpanot, -kokoonpanot, kiinnitinosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot, työstökoneosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot sekä erilaiset tarvikkeet) lisäksi tuotantoprosessien perustiedot ja tilannetiedot.

EXAPTpdosta löytyvät myös moduulit työjonojen hallintaan ja optimointiin. Myös useita rajapintoja on valmiina, kuten esimerkiksi SAP R3 toiminnanohjaukseen sekä Kelch ja Zoller esiasettelulaitteisiin.

Tietopankin yhtenäinen tietorakenne tarjoaa oivan alustan uusien moduulien luomiseen asiakastarpeiden mukaan. EXAPTpdo tukee hajautettua tiedonhallintaa. EXAPTpdo:n sovellusten käyttäminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta tehtäväkohtaisesi muokattavien käyttöliitymien kautta.

 

 

 

 

 

 

EXAPTpdo tietojen hallinnassa käytetään ratkaisuja, joilla taataan läpinäkyvyys ja havainnoillisuus.3D tilavuusmalleja3D tilavuusmalleja

Esimerkiksi työkalukokoonpanoista talletetaan useita graafisia esityksiä: mittapiirustus, rautalankamalli,

3D-tilavuusmalli ja kokoonpanomalli. Näin voidaan tarjota eri käyttäjille tarpeen mukainen esitystapa.