Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietoa, Taitoa ja KokemustaTietoa, Taitoa ja Kokemusta

 

Titako Oy perustettiin 1991.

Yli 25 toimintavuotta on kerryttänyt valtavasti tietoa, taitoa ja kokemusta eri toimialojen moninaisten tilanteiden ratkaisemisesta. Olemme olleet kehittämässä asiakkaiden valmistus- ja tuotantomenetelmiä sekä valmistusprosesseja. Kehitystyön kohteina ovat olleet: paperikoneiden osat, tuulivoimaloiden vaihteiden osat, dieselmoottoreiden osat, kiväärien osat, jääkiekkomailat, lentokoneiden siipiosat, jätemurskainten osat, laivojen kansikoneikkojen osat, azipod potkurilaitteiden osat, traktoreiden voimansiirron osat, metsäkoneiden osat, muovimuotit, design osat, kaarevahampaiset hammaspyörät.

Tuotantotietojen kokonaisvaltainen hallinta

EXAPTpdo on modulaarinen ohjelmistokonaisuus, josta löytyy tuki kaikkien tuotantotietojen hallinnalle. EXAPTpdo:n joustavaan tietopankkiin voidaan tallettaa kiinteiden esinetietojen (työkaluosat, -osakokoonpanot, -kokoonpanot, kiinnitinosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot, työstökoneosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot sekä erilaiset tarvikkeet) lisäksi tuotantoprosessien perustiedot ja tilannetiedot. EXAPTpdosta löytyvät myös moduulit työjonojen hallintaan ja optimointiin. Myös useita rajapintoja on valmiina, kuten esimerkiksi SAP R3 toiminnanohjaukseen ja Zoller esiasettelulaitteisiin.

Tietopankin yhtenäinen tietorakenne tarjoaa oivan alustan uusien moduulien luomiseen asiakastarpeiden mukaan. EXAPTpdo tukee hajautettua tiedonhallintaa. EXAPTpdo:n sovellusten käyttäminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta tehtäväkohtaisesi muokattavien käyttöliitymien kautta.

 

 

Tuotantotietojen hallintaTuotantotietojen hallinta

 

 

Yksi erikoinen kehityskohde oli robottihionta, josta alla muutama kuva. Kehitystyön tuloksena oli automatisointikelpoinen prosessi.

Avanto pöntöt Vaisalan osastolla Advanced Engineering 2017 tapahtumassaAvanto pöntöt Vaisalan osastolla Advanced Engineering 2017 tapahtumassa

 Kuvassa Titako Oy:n kehityskohteena olleet Punkaliven valmistamat tuotteet Vaisalan osastolla Advanced Engineering 2017 tapahtumassa.

 

 
Hiontaa ABB IRB 4400 robotillaHiontaa ABB IRB 4400 robotilla

Hiontarata EXAPT CAM-ohjelmistossaHiontarata EXAPT CAM-ohjelmistossa

Formula-auton katteideiden muottien valmistus vuonna 2010

Student Formula 2010
UAS Tampere (TAMK)Student Formula 2010 UAS Tampere (TAMK)

 3-revolverinen sorvaus3-revolverinen sorvaus