Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CAD/CAM tuotteet ja palvelut

Tarjoamme CAD/CAM tuotteet kokonaisvaltaisina toimituksina, joihin kuuluu ohjelmistoasennukset, käyttöopetus, postprosessorisovitukset, ohjelmistopäivitykset ja 5/8 käyttäjätuki etäläsnäoloa käyttäen. Asiakkaille annetaan menetelmäkehitystukea ja heille pidetään vuosittain versioseminaareja. Titako Oy on myös DataKit CAD-tiedostojen muunto-ohjelmistojen maahantuoja.

EXAPT ohjelmistot soveltuvat monenlaiseen ohjelmointitarpeeseen ja tuotantotietojen hallintaan

DMG CTX 1250 yhdekappaleen sorvaustyöstötDMG CTX 1250 yhdekappaleen sorvaustyöstöt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXAPT ohjelmistot sovelutvat 2-22 akselisten perussorvien, monitoimisorvien, sorvaukseskusten, 3-12 akselisten jyrsinkoneiden, avarruskoneiden ja työstökeskusten NC-ohjelmointiin. Yli sadan suuryrityksen yhdessä omistama ohjelmistovalmistaja takaa ohjelmistolleen pitkän elinkaaren ja jatkuvuuden. Siksi investointisi on käyttökelpoinen pitkälle tulevaisuuteen.

Tästä aukeaa video konesimuloinnista Heller CP4000 sorville.

Tästä aukeaa vielä video 5-akseliseen pintatyöstöön Heller MCH-128 koneella.

Tästä aukeaa video pora-akselin työstöistä. 

Tästä aukeaa video ison  perustuskappaleen työstöstä FPT Spirit jyrsinkoneella.

Tässä videossa portaalimalliselle monitoimisorville 2 pinolilla tehdään NC-ohjelmaa

.MutkaPutki DMG 100 koneellaMutkaPutki DMG 100 koneella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yli 50 vuoden kehitystyö on jalostanut EXAPT ohjelmistoista asiakastarpeiden mukaisen kokonaisuuden, joka paranee päivittäin. EXAPT on jo vuosia kehittänyt ohjelmistojaan

Teollisuus 4.0 periaatteiden mukaisesti. Niitä käyttämällä olet aina kehityksen eturintamassa.

EXAPTIN smartFACTORY ratkaisut soveltuvat niin pienille kuin suurillekin toimijoille. EXAPT on rakentanut ohjelmistoistaan avoimia ja yhteensopivia sekä keskenään että ulkoisten järjestelmien kanssa hyödyntäen soveltuvia rajapintoja. Näin on päästy tilanteeseen, jossa eri toimintoihin tarkoitettuja sovelluksia voidaan kehittää erillisinä, esimerkiksi työkaluvaraston hallintaa, NC-ohjelmointia, esiasettelua, kiinnityssuunnittelua, työkalujen elinkaaren hallintaa ja työstökoneiden työjonojen optimointia.

EXAPT CAM ohjelmista (EXAPTplus, EXAPTsolid ja EXAPT NC-Editor) löytyy monia ominaisuuksia, joilla voidaan työstötapakohtaisesti ohjelmoida tehokkaita työstöprosesseja.

Esimerkki EXAPT ohjelmistojen ominaisuuksista: Sandvik toi markkinoille 2017 sorvaukseen uuden teräpalajärjestelmän, jossa yhdellä palalla voi ajaa edestakaisin. EXAPTplussassa on viime vuosituhannelta alkaen ollut mahdollista ohjelmoida kyseiselle teräpalasysteemille soveltuvia ratoja.

Useampikaraisten ja usealla työkalukantajalla olevien sorvien synkronoitu ohjelmointi tuli EXAPT ohjelmistoihin 1990 luvulla. EXAPTIN menneisyys on toisten tulevaisuutta.

WorkNC:llä saadaan työvälineiden koneistamiseen uutta puhtia.

WorkNC esittelyvideoWorkNC esittelyvideo

Riippumatta työkappaleen monimutkaisuudesta, käyttäjä valitsee ja määrittelee muutamia parametrejä ja arvoja muun muassa työstöradan tyypin, toleranssit, työvarat, käytettävän työkalun. WorkNC hoitaa täysin työstöradan luonnin automaattisesti ja luotettavasti. Viimeistelynkin ohjelmointi sujuu muutamalla vaiheella ilman pelkoa, että jokin kohta jäisi työstämättä. Ohjelmointiprosessi kestää vain minuutteja kaikkein vaikeimmillakin muodoilla. WorkNC on Vero Softwaren tuote. Sillä on yli 99% kattavuus autoteollisuuden työvälinevalmistajien keskuudessa. WorkNC:n käytöstä ovat hyötyneet myös ihmisten varaosien valmistajat, esimerkkinä olkoon WorkNC-Dental hammassovellus.

Ota yhteyttä heti toimiaksesi tuottavasti ja tehokkaasti.

 Klikkaa tästä ToolsUnitedin sivustolleKlikkaa tästä ToolsUnitedin sivustolle

ToolsUnited työvälinetietokanta

Titako Oy on CIM Aachen GmbH:n tuotteiden markkinointikumppani.

CIM Aachenin tuotteita ovat:

SalesSupport Server - työkaluvalmistajien markkinointi ja myyntitukipalvelu

ToolsUnited - työkalujen verkkotietokanta ja -kauppa

ToolPal - työkalutietojen hallintasovelluksia

DataKit CAD-muunto-ohjelmistoista löytyy luotettavia tuotteita moneen muunnokseen. DataKit ohjelmistoja voi ladata koekäyttöön osoitteessa www.datakit.com.

  DataKit Cross Manager muunnoksetDataKit Cross Manager muunnokset