Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotantotietojen hallinta

 

EXAPTpdo on modulaarinen ohjelmistokonaisuus, josta löytyy tuki kaikkien tuotantotietojen hallinnalle. EXAPTpdo:n joustavaan tietopankkiin voidaan tallettaa kiinteiden esinetietojen (työkaluosat, -osakokoonpanot, -kokoonpanot, kiinnitinosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot, työstökoneosat, -osakokoonpanot ja -kokoonpanot sekä erilaiset tarvikkeet) lisäksi tuotantoprosessien perustiedot ja tilannetiedot.

EXAPTpdosta löytyvät myös moduulit työjonojen hallintaan ja optimointiin. Myös useita rajapintoja on valmiina, kuten esimerkiksi SAP R3 toiminnanohjaukseen Fastems FMS -järjestelmiin, sekä Kelch - ja Zoller esiasettelulaitteisiin.

Tietopankin yhtenäinen tietorakenne tarjoaa oivan alustan uusien moduulien luomiseen asiakastarpeiden mukaan. EXAPTpdo tukee hajautettua tiedonhallintaa. EXAPTpdo:n sovellusten käyttäminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta tehtäväkohtaisesi muokattavien käyttöliitymien kautta.

EXAPTpdo tietojen hallinnassa käytetään ratkaisuja, joilla taataan läpinäkyvyys ja havainnoillisuus. Tästä linkistä saa lisätietoa RFID tunnisteiden käytöstä työkalujen tunnistamisessa.

Esimerkiksi

3D tilavuusmalleja3D tilavuusmalleja Työkalukokoonpanoista talletetaan useita graafisia esityksiä: mittapiirustus, rautalankamalli, 3D-tilavuusmalli ja kokoonpanomalli.

Näin voidaan tarjota eri käyttäjille tarpeen mukainen esitystapa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotantotietojen hallinnan toimintaympäristö on moniulotteinen.Tuotantotietojen hallinnan toimintaympäristö on moniulotteinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXAPT käyttäjiä ympäri maailmaa yli 9000 työasemaa.EXAPT käyttäjiä ympäri maailmaa yli 9000 työasemaa.